Dra. Anne Rutkowski

Dra. Anne Rutkowski

És Co-fundadora i la primera presidenta de Cure CMD (2009-2012). Ella supervisa el programa anual de subvencions de Cure CMD així com les conferències científiques, els biobancs, el registre i també viatja a les clíniques locals.

Anne continua treballant amb els metges i científics de tot el món per donar suport a la investigació actual sobre les DMC i avalua les oportunitats per al CMDIR per poder participar en la investigació clínica. A més la Dr. Rutkowski és metge especialista en urgències a Los Angeles.

La filla de la Dra. Rutkowski té distròfia muscular congènita, subtipus dystroglycanopatia.

La Dra. Rutkowski es va graduar de la Universitat de Califòrnia Irvine Medical School, va ser triada per a la societat mèdica honorífica Alpha Omega Alpha. Va assistir a l’Bryn Mawr College com a estudiant, on va graduar-se amb matrícula Magna Cum Laude amb honors en Biologia. Abans d’assistir a l’escola de medicina, la Dra. Rutkowski va ensenyar durant 3 anys en una escola primària del centre urbà de Los Angeles, com a part del programa “Teach for America”.

A ella li agradaria reduir l’odissea que implica el diagnòstic d’aquestes malalties, veure les millores i la normalització de les directrius de l’atenció mèdica per a tots els pacients amb DMC i centrar-se en la identificació de dianes terapèutiques. Com ex educadora, l’educació i la millora de consciència de la malaltia són dues altres àrees d’enfocament molt importants per Cure CMD.