Dr. Eduard Goñalons

Dr. Eduard Goñalons

Assessor Científic

Va començar a col·laborar amb la Fundació Noelia el 2016, arran de que la seva filla menor, Emma, ​​va ser diagnosticada de distròfia muscular per dèficit de col·lagen VI.

Es va llicenciar en Farmàcia a la Universitat de Barcelona i després va iniciar un projecte de recerca en immunologia molecular a la Facultat de Biologia. A més de a Barcelona, ​​va treballar al prestigiós centre de recerca de La Jolla Cancer Research Foundation a Califòrnia (USA) i a l’Institut für Immunologie Hoffmann-La Roche a Basilea (Suïssa) fins a acabar la seva tesi doctoral.

Després, va cursar un Màster en Direcció d’Empreses a ESADE (Universitat Ramon Llull, Barcelona) i es va incorporar al sector farmacèutic on ha desenvolupat la seva activitat professional des de llavors. En l’àrea de salut i farmàcia, ha ocupat posicions en l’àmbit de Desenvolupament de Negoci i Direcció Comercial tant a nivell nacional com internacional, duent a terme projectes en l’àrea de medicaments orfes, tractaments crítics i diagnòstic genètic, entre d’altres. Addicionalment, ha estat durant quatre anys professor del Màster en Gestió de la Indústria Farmacèutica de la Universitat de Barcelona.

L’Eduard està feliçment casat i té un altre fill, Alex, que, juntament amb l’Emma, ​​són la llum de la seva vida i tots dos s’esforcen molt per ocupar-li gairebé tot el seu temps lliure. Així i tot, li agrada llegir, escriure, cuinar, el bricolatge i la música.