Taps Solidaris

Per què recollim taps?

La recollida de taps de plàstic és una de les primeres activitats que vàrem pensar per a recaptar fons perquè s’investigui la malaltia del nostre fill.

Un gest tan simple com guardar un tap es converteix en un gest solidari. Per a l’Adrià ets una persona més que es fa ressò de la seva greu malaltia i a l’hora contribueixes a que la investigació sigui possible. Per nosaltres tots aquests taps són persones que ens abracen i ens ajuden a no perdre l’esperança, ens dona força per continuar lluitant i ens fa sentir que no estem sols.

La recollida de taps no és fàcil, representa molta feina, i realment és així. Els hem d’anar a buscar als punts de recollida, els hem de triar per assegurar-nos que tots siguin de plàstic, transport per portar-los… per al final poder aconseguir una tona de taps per obtenir 200 euros.

És feina, sí, però són diners que al nostre fill Adrià i als altres nens que com ell pateixen aquesta malaltia els hi pot salvar la vida i tu estaràs ajudant a que això pugui ser possible.

Gràcies per lluitar amb nosaltres!

Sigues un punt de recollida més

Tenim assignats uns punts de recollida i estem oberts a incloure’n de nous. Així que, si estàs interessat i en vols crear un de nou aquí et pots baixar el cartell que fem sevir i us agrairíem que ens ho féssiu saber a través del nostre correu electrònic per tal d’anar actualitzant el registre de punts de recollida.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Descarregar cartel. (Versió CAT)
Descarregar cartel. (Versió ESP)
Descarregar llistat punts de recollida.